Ga naar de inhoud

nieuws

Vroege Vogel kaartverkoop 2024

FestiValderAa 2024 zal van 5 t/m 7 juli 2024 in en rondom Schipborg plaatsvinden. Het Aa-Team is momenteel druk bezig om weer een fantastische editie te organiseren. 

Als vanouds zal FestiValderAa weer terugkeren met een centraal festivalterrein waar je kunt genieten van muziek, theater en kunst. Ook voor onze jongste bezoekers zal er op het festivalterrein een ruimte zijn om met hart en ziel te ontdekken. Naast het centrale terrein keren de verschillende theaterlocaties, huiskamers van omwonenden en theatrale fietstochten natuurlijk ook weer terug. Kortom, een echt festivalweekend zoals je gewend bent van FestiValderAa!

In de loop van volgende week zullen we de eerste namen van het muziekprogramma bekendmaken. Houd onze website en social media dus goed in de gaten!

Start Vroege Vogel kaartverkoop
Op 6 april om 10:00 uur zal de Vroege Vogel kaartverkoop van start gaan. Tijdens deze pre-sale zijn er een beperkte hoeveelheid weekendbandjes voor het festivalterrein tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar via onze website. Wanneer de Vroege Vogels uitverkocht zijn, start de reguliere weekendbandjes-verkoop. Wees er dus snel bij!
De dagbandjes voor het festivalterrein en theaterkaartjes zullen op een later moment in de verkoop gaan. 

Hopelijk tot 5 t/m 7 juli!