Ga naar de inhoud

Overnachten

Overnachten

Kom je naar FestiValderAa? Dan is het natuurlijk het leukste om te blijven slapen! In de omgeving zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten. 

Kamperen bij Camping De Vledders in Schipborg!

Lopend naar het Festivalterrein van vrijdag tot en met zondag? Dat kan vanaf Camping De Vledders! Geen gedoe? Neem een De Vledders-tent! Er zijn volledig ingerichte Vledders-tenten voor een lang weekend te huur; je hoeft alleen een slaapzak mee te nemen. Reserveren kan hier.

Voor andere vragen kun je contact zoeken met Camping de Vledders via:

Camping de Vledders

Zeegserweg 2a

9469 PL Schipborg (Drenthe)

Website: www.devledders.nl

Telefoon: 050 – 40 91 489

E-mail: info@devledders.nl

De Koningsherberg, Anloo

Lekker dichtbij het festival overnachten kan in Anloo. Je fietst in 12 minuten naar Schipborg en met de auto doe je er maar 6 minuten over.

De Zeegster Hoeve

Deze B&B is gevestigd in het geheel verbouwde stookhok en is bedekt met riet. In de ruimte hangt de sfeer van een boerderij van vroeger, mede door de authentieke schouw die is hersteld en waar nu de houtkachel in staat. Verder is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. En is er een compleet ingerichte keuken met een afwasmachine.

Camping recreatiepark Groene Valk 

De camping ligt ver weg van drukke wegen hierdoor kun je volop genieten van de rust en de ruimte. De camping ligt beschut door een brede, hoge bosstrook waardoor er weinig tot geen wind is. De camping kenmerkt zich door de uiterst fraaie ligging, de persoonlijke benadering, de kraakheldere sanitaire voorzieningen en de vriendelijke prijzen.

Bed en Breakfast Het Groene Hart 

B & B ‘Het groene hart’ is uniek gelegen in de dorpskern van Zuidlaren. Ben je opzoek naar een plek met wat meer privacy dan zit je hier goed! Het is namelijk een vrijstaand gastenverblijf met een prachtige tuin van 1400 m2.