Ga naar de inhoud

Vrijwilligers

Word vrijwilliger bij FestiValderAa!

FestiValderAa wordt elk jaar mogelijk gemaakt door een fantastisch en hardwerkend vrijwilligersteam. Wij zijn dan ook elk jaar op zoek naar vrijwilligers om samen met ons FestiValderAa te beleven! Dus heb je zin om samen met een gezellig en gedreven team een heerlijk festival neer te zetten? Meld je dan aan!

Team Draank
Jullie staan achter de bar en voorzien de bezoekers op het festivalterrein van de nodige verfrissende drankjes zoals wijn, bier en fris. Ervaring met biertappen is fijn maar geen vereiste. 

Team Leut 
Jij voorziet bezoekers graag van een kopje koffie, thee of limonade. Dit doe je op een van de kleinere locaties. 

Team Vraogboukie
Jullie staan bij de informatiepunten en zijn de vraagbaak voor bezoekers. Bezoekers kunnen bij jullie terecht om informatie te vragen over het programma, de looproutes en de voorstellingen. Ook wordt de kassa voor het inwisselen van festivalbandjes door jullie bemand.

Team van Aa naar B
Jullie zorgen ervoor dat het publiek op een goede manier begeleid wordt tijdens het festival. Dit gaat van gastheer/vrouw tot publieksbegeleider bij theatervoorstellingen tot parkeerwacht. Als gastheer/vrouw zorgen jullie voor een fijn ontvangst op locatie en dragen jullie er zorg voor dat de locatie na afloop wordt opgeruimd.

Team Rein en Fijn
Onmisbaar voor een festival dat plaatsvindt midden in de Drentse natuur is een schoonmaakteam. Jullie legen de prullenbakken op het festivalterrein, houden samen de wc’s op het festivalterrein en in het dorpshuis schoon en zorgen ervoor dat er geen afval op de heide ligt.

Team Grut
Jullie staan op de kinderweide en zorgen ervoor dat de kinderen heerlijk kunnen ravotten en spelen. Jullie helpen bij verschillende activiteiten en toveren de gezichtjes van kinderen om in vlinders, prinsessen of leeuwen.

Team Happerij
Jullie helpen met het klaarzetten van de lunch en het diner voor de crew en jullie zorgen ervoor dat er altijd koffie en thee in het dorpshuis aanwezig is en dat de koelkasten goed gevuld zijn. Tevens voorzien jullie onze hardwerkende krachtpatsers van drinken en snacks.

Team Krachtpatser
In de opbouwweek en de afbouwweek helpen jullie mee met het opbouwen van het festivalterrein. Hekken plaatsen, diverse bouwwerken op hun plek zetten, lampen ophangen etc.

Team Recht en Krom
Met een min of meer een vaste groep vrijwilligers maken jullie alle bouwsels en decoraties die nodig zijn op het festival. Dat doe je in de weken voorafgaande aan het festival op de bouwplaats in Schipborg.

Team Rein en Fijn, Happerij en Krachtpatser beginnen allemaal in de week voor het festival en kunnen doorwerken tot en met een aantal dagen na het festival.