Ga naar de inhoud

VoeteValderAa – Een theatrale wandeltocht

VoeteValderAa – Een theatrale wandeltocht

Danshuis Noord - Tim Hammer en Mirthe Dokter - Maya Maria

Verzamel- en vertrekplek VoeteValderAa
Kruising Borgweg en Kibbelakkers in Schipborg
zo, 3 juli, 12.45 / 16.15
Uitverkocht
zo, 3 juli, 14.15 / 17.45
Uitverkocht

RAVE - Danshuis Noord
RAVE is een energieke voorstelling waarin de jonge dansers van Danshuis Noord je meenemen in hun beleving van de afgelopen twee jaar. Hoe groei je op als er zoveel stilstaat? Hoe verhoud je je tot je omgeving, het dansen met je vrienden en welke wegen vindt je om te gaan? Aan de hand van een handvol kunstkaarten, liefde voor dans en een boel goede gesprekken ontstond RAVE. We mogen weer, hier zijn we!

De Strijd - Tim Hammer & Mirthe Dokter
Een pleit voor ridderlijkheid. Welk dier geeft ons de regels voor een eerlijk duel? Het dierenrijk zit vol met worstelende kevers, schreeuwende koala’s en wraakzuchtige roodborstjes. Maar wat is spel en wat is strijd? Welk dier geeft ons de regels voor een eerlijk duel? Ontdek het in STRIJD: een activerende mix van muziektheater en biologie. Tim Hammer en Mirthe Dokter gaan op de vloer als stel de strijd met elkaar aan. Via fascinerende fauna vieren ze het conflict. Want zonder strijd is er ook geen liefde. 

Maya Maria
MAYA MARIA, origineel van het eiland Terschelling, is het soort artiest dat je ontwapend en tegelijkertijd emotioneel uitdaagt. Ze focust zich met name op wat de vrijheid van creativiteit voor haar persoonlijk betekent en uit dit zowel muzikaal, fysiek en visueel.

In een mix van Alternatieve R&B, Elektronische en Ambient muziek gaat ze op zoek naar een contrast tussen het natuurlijke en onnatuurlijke om zo haar verhaal, haar visie en gevoelens tot leven te brengen. Engelachtig en sensueel, intrigerend maar toch herkenbaar, MAYA MARIA is het verfrissende geluid dat je niet wist dat je nodig had.

Met begeleiding van Noordstaat Groningen is de artiest bezig om haar doel om in 2022 haar eerste single en visuele EP uit te brengen te verwezenlijken.

Terug