Ga naar de inhoud

programma

Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt – Firma Frictie

Een komische voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar!

Jelto's Schuur
Randweg 12 9469 PK Schipborg
za, 6 juli   11.30 / 12.15
zo, 7 juli   11.30 / 12.15

BREAKING NEWS: Wereldwijd onderzoek toont aan dat de kans groot is dat als je vroeger populair was, je later óók meer succes hebt: veel vrienden, geld en aanzien! 

Populair zijn is dus iets waar je voordeel van kan hebben. En eerlijk is eerlijk, op school willen we dat allemaal wel: populair zijn. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zorg je dat anderen je leuk vinden? Om dat te onderzoeken zijn theatermakers Stella en Lusanne in het populariteits-lab gedoken. En vandaag zullen ze voor het eerst de resultaten met jullie delen. Stappen jullie samen met hen in de populariteitsmachine?

‘Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt’ is een dapper, grappig en kwetsbaar onderzoek naar hoe je goed in de groep ligt. Wie wil jij zijn en wie bepaalt dat eigenlijk? Een hoopvolle voorstelling voor brugpiepers, schreeuwerds, eenlingen, grijze muizen, mensenmassa’s, popiejopies, haters, nobody’s en pleasers. Voor iedereen met het stiekeme verlangen gezien te worden mét of zonder 1000 volgers.

Spel en credits

Concept: Stella van den Sigtenhorst

Spel: Stella van den Sigtenhorst, Lusanne Arts

Regie: Luit Bakker

Dramaturgie: Margriet Dijkema

Vormgeving: Marcel Kranendonk

Geluidontwerp: Sebastiaan Bax

Techniek: Janine de Weerd

Marketing: Pepijn Buizer

PR-beeld: Liza Kollau

Flyerontwerp: Jochem Ter Beeke

Met dank aan Theater de Tamboer