Ga naar de inhoud

FestiValderAa pakt van 30 juni t/m 3 juli groots uit met jubileumeditie

FestiValderAa is jarig en we pakken groots uit met niet drie maar met vier festivaldagen. In 2021 werd het jubileumjaar, vanwege de toen geldende corona maatregelen, met groot succes omgedoopt tot de 9.5 editie. Maar we zijn van plan om het feest deze zomer dubbel en dwars in te halen! Bezoekers kunnen genieten van vier dagen theater, muziek, kunst en natuur in het bijzondere Drentsche stroomdallandschap. 

We gaan voor een groot deel terug naar de oorspronkelijke vorm, met her en der een toevoeging. De eerste avond wordt een bijzondere. Deze, extra feestelijke, jubileumavond vindt plaats op een andere locatie welke we later bekendmaken. Verder zijn de succesvolle theatrale fiets- en wandelroutes uit editie 9.5 weer terug in het programma, het kleine podium krijgt meer aandacht en op het gebied van eten en drinken valt er veel nieuws te ontdekken.  

Voor het publiek dat nóg meer van de natuur wil genieten zijn er verschillende natuur wandelroutes door het weidse landschap dat Schipborg kent. Voor de allerkleinsten is er weer een ontdek-programma in het welbekende kinderbos. 

Start kaartverkoop
FestiValderAa nummer tien wordt een niet te vergeten editie. Als vanouds koop je weer een weekendbandje voor de drie weekenddagen of een dagkaart voor het festivalterrein. Voor de theatervoorstellingen en de jubileumavond op 30 juni zijn er losse tickets beschikbaar. Deze zijn dus niet bij het weekendbandje inbegrepen. Het gehele programma wordt de komende tijd bekendgemaakt op social media en op onze (straks) gloednieuwe website. De Vroege Vogel kaartverkoop start op 22 april om 11.00 uur. De reguliere kaartverkoop en de verkoop voor het theaterprogramma start op 6 mei.