Ga naar de inhoud

BEVESTIGD MEROL & MEAU

Wegens persoonlijke redenen heeft Froukje zich helaas moeten terugtrekken van het festival. Maar niet getreurd, MEROL komt op zaterdag 2 juli het festivalterrein onveilig maken! Sophie Straat zal hierdoor verplaatst worden naar zondag 3 juli.

MEROL is wat MEROL doet: eerlijk, empowerend en sexy. Na haar doorbraak in 2018 met de single ‘Lekker Met De Meiden’ ging ze als een speer. Zo verkocht ze begin 2019 razendsnel vier keer Paradiso uit en volgde er een uitverkochte clubtour door Nederland en België. Als kers op de taart won ze aan het eind van dat jaar met ‘Hou Je Bek En Bef Me’ de 3voor12/3FM Song van het Jaar Award.

Haar debuutalbum ‘Troostprijs’ verscheen in april 2022. Het is een frisse, eigenzinnige popplaat met muziek die je troost. Troost bij angst om te mislukken, om buiten de boot te vallen, bij FOMO maar ook bij perfectionisme. De plaat is een ode aan alle laatbloeiers en buitenbeentjes.

Zaterdag 2 juli | 16.00 uur | Hoofdpodium

Ellen ten Damme heeft in een statement laten weten dat ze voor de derde keer borstkanker heeft. Hierdoor heeft ze een aantal shows, waaronder FestiValderAa, moeten cancellen. Wij wensen haar ontzettend veel rust en beterschap toe. 

Hiervoor in de plaats hebben we niemand minder dan MEAU! Haar hitsingle ‘Dat Heb Jij Gedaan’ heeft in 2021 de Nederlandse radio’s bestormd en werd bekroond met diverse titels en awards, waaronder 3FM Talent Award.

MEAU is Nederlandstalige indiepop; een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes en eerlijke teksten. Ze maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem land daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.

Vrijdag 1 juli | 17.00 uur | Hoofdpodium