Programma

YoungGangsters – Old Gangsters Never Die

De Esch
Afstand: 20 minuten
(De afstand is bepaald vanaf het festival terrein)

 

 

YoungGangsters presenteert de nieuwe groots opgezette locatievoorstelling Old Gangsters Never Die. Het theatergezelschap maakte de afgelopen jaren met hun eigen kenmerkende rauwe ‘vechttheater’ furore op festivals als Oerol, Lowlands en Over het IJ. Voor dit nieuwe spektakel gaat YoungGangsters o.a. de samenwerking aan met de eigenzinnige acteur Ko van den Bosch.

 

Wat kun je verwachten van Old Gangsters Never Die? Mad Max meets Sylvester Stallone in keihard actie-theater! YoungGangsters gaat dit keer de strijd aan met leeftijd. In een tijd waarin verjonging en innovatie het hoogste goed is, brengt YoungGangsters met Old Gangsters Never Die  een ode aan de oudere generatie.

 

We zijn gefascineerd door ‘het ouder worden’ van onze vaders. De mannen die ons groot brachten en de wereld lieten zien. Onze helden. En nu worden ze langzaam oud. Tegelijkertijd zijn ze ondernemender dan ooit. En hebben ze haast. Er groeit zowel bij ons als bij hen het besef van een eindig leven. Ze verliezen goede vrienden terwijl ze zelf nog midden in het leven staan.”   

 

 

Credits:
Concept en Regie: Lotte Bos en Annechien de Vocht Spel: Ko van den Bosch, Niek van der Horst, Nick Bos, Julia van der Vlugt Decor: Mats Boswijk Dramaturgie: Floris van Delft

 

YoungGangsters – Old Gangsters Never Die

Speeldata

Vrijdag 20:00
Zaterdag 15:00 (uitverkocht)
Zaterdag 21:00
Zondag 17:30
Kaartje kopen
Kaartje kopen
Kaartje kopen
Kaartje kopen
Kaartjes kopen? Word KamerAad! Nieuwsbrief