Programma

Kinderprogramma

Kinderweide op het Festivalterrein

 

Aan de kleintjes onder ons wordt op FestiValderAa zeker gedacht. Het kinderprogramma is op vrijdag 7 juli van 18:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli van 14:00 uur tot 20:00 uur.

 

Blote Voetenpad – Staatsbosbeheer

Wat kriebelt daar onder je voeten? Is het schors of gras of heide? Kom de natuur beleven op je blote voeten! Met een blinddoek om wandel je over verschillende bodemsoorten. En jij mag raden waar je overheen loopt.

 

Mini natuur-schilderij – Staatsbosbeheer

Ga samen met de boswachter op zoek naar al het moois om je heen en maak je eigen schilderij van dat wat je in de natuur vindt. De beestjes laten we natuurlijk vrij lopen.

 

Wat heeft de specht hier neergelegd? – Staatsbosbeheer

De specht heeft allemaal gaten gemaakt in de boom en hier geheimzinnige dingen verstopt. Kun jij zonder te kijken, raden wat het is?

 

Schminken

Wil je omtoveren worden tot leeuw, prinses of piraat? Laat je schminken op de kinderweide.

 

Wildermann – Chantal de Wolde

Zaterdag 8 juli & zondag 9 juli

In de workshop ‘Wildermann’ kun je je eigen enge kleine of levensgrote Wildermann maken. Deze kan je angst aanjagen of juist aan het lachen maken. Als je maar je fantasie gebruikt! Op het terrein vind je genoeg spullen om deze Wildermann van te maken, van plastic bekers tot bordjes, takjes, wol etc..

 

Wie zou hier wonen – Erin Stel

 

Tijdens deze theaterworkshop bezoeken we samen een bijzondere plek. Op deze plek zullen we onderzoek doen naar de bewoners en hoe we deze zelf tot leven kunnen brengen. Het resultaat zullen we laten zien aan de ouders/verzorgers. Kom je meedoen? Meld je dan aan bij het huisje op de kinderweide.

*Geen tijd om mee te doen? neem een kijkje in het huisje!  Hier zijn ook kleine opdrachtjes te vinden.

 

Duur: 60 minuten
Zaterdag 8 juli 15:00 uur
Zaterdag 8 juli 17:00 uur
Zondag 9 juli 15:00 uur
Zondag 9 juli 17:00 uur

 

Studio Tape

Speciaal voor FestiValderAa maken theatermakers Floortje Ernst en Sanneke Roelofs (Studio Tape) een ludieke familievoorstelling. Zij krijgen het pas warm als de temperatuur onder nul is. Vol energie en goede moed wachten ze je op in het bos! Hun motto: ’t giet zoals het giet. Giet het niet dan is het droog!

 

Duur: 30 minuten
Vrijdag 7 juli 21:00 uur
Zaterdag 8 juli 19:30 uur
Zondag 9 juli 15:15 uur
Zondag 9 juli 17:00 uur

 

Kinderprogramma

Speeldata

Vrijdag 18:00
Zaterdag 14:00
Zondag 14:00
Kaartje kopen
Kaartje kopen
Kaartje kopen
Kaartjes kopen? Word KamerAad! Nieuwsbrief