Programma

Kim van Zeben – De Tweede van Zeben

Jan's Schuur
Afstand: 25 minuten
(De afstand is bepaald vanaf het festival terrein)

 

In deze krankzinnige, muzikale Tweede lijkt wederom niks te gek voor de fantasie en de stembanden van Van Zeben. “Ben je bang ofzo?”, vroeg een vriend haar laatst. “Altijd maar vluchten in rare stemmetjes en wonderlijke typetjes. Houd eens op jezelf alle kanten op te dirigeren! Weg met die angstbezweringen, wees jezelf!”  Zal het Kim dit keer wel lukken om maat te houden…?

 

Nee, natuurlijk niet! Zo speelt ze in haar eentje een orkest van bijna vijftig man, twee Afrikaanse maffiabazen, een revue artiest uit het Polygoonjournaal en een operazangeres met een burn-out. Eén ding hebben ze gemeen met Kim, ze zijn allemaal toch wel een beetje bang voor verandering.

 

Mega-energieke cabaretière Kim van Zeben blinkt uit in hilarische ontroerende personages die zij met ogenschijnlijk groot gemak neerzet. Met haar snelle schakelingen, mooi gezongen liedjes, idiote stemmen, buikspreekacts en originele vondsten heeft Kim haar unieke stijl gevonden. Vorig seizoen toerde ze met haar eerste avondvullende programma Syndroom van Zeben door het land. De pers was lovend over deze muzikale, verrassende alleskunner, roemde haar ‘meeslepende zelfspot’ en typeerde haar als ‘een wervelwind’ en ‘verrassend anders’.

 

De pers over Syndroom van Zeben:
‘Overrompelende show en persiflage ineen’ – Theaterkrant****
‘Een leven dat zeker getoond mag worden, een aanrader!’ – Toneelblog
Prettige gestoorde mix van bruisend absurdisme en meeslepende zelfspot’ – Friesch Dagblad

 

Tekst /spel : Kim van Zeben, Regie: Servaes Nelissen, Muziekbijdragen: Dante Boon , Rogier Hemmes, Mees Christeller, Tekstbijdragen: Yvon Weijers , Sytske van der Ster en Servaes Nelissen, Adviezen: Erik van Muiswinkel

 

Kim van Zeben – De Tweede van Zeben

Speeldata

Vrijdag 22:00
Zaterdag uitverkocht
Zaterdag 19:30
Zondag 16:00
Kaartje kopen
Kaartje kopen
Kaartje kopen
Kaartje kopen
Kaartjes kopen? Word KamerAad! Nieuwsbrief